Conform legislatiei in vigoare aveti dreptul de a returna produsele comandate prin Autokomfort.ro in termen de 14 zile calendaristice, daca produsele in cauza au fost comandate de catre dumneavoastra.

Returnarea produselor se poate face in urmatoarele conditii:
– produsul trebuie returnat in ambalajul original cu toate accesoriile si etichetele aferente.
– in cazul produselor utilizate, acestea nu trebuie sa fie deteriorate sau sa prezinte urme vizibile de utilizare
– toate documentele insotitoare vor trebui returnate (factura,bon fiscal etc)

Va recomandam sa ambalati produsele corespunzator (folie / punga protectoate etc) astfel incat, sa nu se deterioreze ambalajul original pe timpul transportului. Dupa caz, daca ambalajul produselor va fi deteriorat, produsele respective nu vor mai putea fi comercializare si astfel, nu vor fi indeplinite conditiile de returnare, atragand dupa sine plata altor taxe suplimentare.

Pentru returnarea produselor, va trebui sa trimiteti un email la adresa office@autokomfort.ro, sa ne comunicati motivul returnarii si de asemenea datele dvs (nume, prenume, factura / bon fiscal, produs, nr telefon si contul bancar in care doriti sa se faca viramentul). La solicitarile de retur transmise pe mail, se va raspunde / confirma in maxim 72 ore de catre personalul Autokomfort.
Returnarea sumelor de bani, se face exclusiv prin virament bancar, in maxim 5 zile lucratoare.

Transportul produselor returnate nu va fi suportat de catre Autokomfort.ro. De asemenea, nu se va returna contravaloarea transportului ci doar valoarea produsului.
Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la numarul de telefon 0768.156.771 sau la adresa de email office@autokomfort.ro.