Covorase auto

Covorase auto / Presuri auto

Covorasele auto, cunoscute si ca presuri auto, sunt destinate pentru protectia pardoselii autovehiculelor, de murdarie, uzura si coroziunea datorata contactului cu sarea. Din acest motiv, este recomandat sa achizitionati covorase auto / presuri auto de calitate superioara.

Una dintre cele mai importante intrebuintari ale covoraselor auto, este aceea de a mentine masina curata. Acestea pot fi indepartate cu usurinta pentru curatare sau spalare. Marea majoritatea a presurilor auto sunt dotate cu accesorii de fixare care nu permit deplasarea acestora.

Covorasele auto / presurile auto sunt produse intr-o varietate de forme si din mai multe materiale. Acestea au diverse design-uri care le permit sa retina mai eficient murdaria si lichidele.

In general covorasele auto sunt produse din doua materiale:

Aspect de catifea, pretabile pentru anotimpurile primavara, vara

Ambele materiale au avantajele lor, asa ca alegerea dintre cele doua variante tine strict de gusturile fiecarei persoane. Pe de alta parte, tinand cont de clima de la noi, recomandam ca pe cele de cauciuc sa le folositi in anotimpurile toamna, iarna, iar pe cele din mocheta / velur sa le folositi primavara, vara.

Speram ca informatiile de mai sus sa va usureze alegerea in privinta covoraselor auto, iar daca o sa aveti nelamuriri sau intrebari suplimentare, echipa autokomfort.ro va sta la dispozitie cu placere.

Autokomfort.ro
Plus de calitate si confort.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *