Tavite pentru portbagaj

Tavita pentru portbagaj ofera protectie masinii

Tavitele de portbagaj sau covorasele pentru portbagaj, sunt proiectate pentru protectia suprafetei portbagajului de eventuale deteriorari, ofera protectie impotriva murdariei, abraziunii, fiind de asemenea optime pentru retinerea lichidelor si a prafului. Tavita portbagaj are ca scop principal protejarea portbagajului impotriva uzurii.

Initial tavitele de portbagaj erau universale si se decupau pentru a se potrivi modelelor de portbagaj. In prezent, tavitele de portbagaj sunt dedicate pe model, fiind mult mai simplu si comod pentru beneficiarul final.
Autokomfort. ro comercializeaza doar tavite portbagaj dedicate pe model.

Tavita-portbagaj

Protectie pentru portbagaj

Tavitele de portbagaj de calitate superiora, ca si cele comercializate prin autokomfort.ro, protejeaza intreaga suprafata a portbagajului (podeaua, partile laterale si spatele scaunelor), datorita marginilor ridicate (4,5 cm- 5 cm). De asemenea, acestea au imprimat din fabricatie un material antiderapant, acesta avand un rol important impotriva deplasarii bagajelor, etc.

Tavitele de portbagaj comercializate de autokomfort.ro, permit o variatie mare de temperatura, fiind de asemenea rezistente la radiatiile UV.

Speram ca informatiile de mai sus sa va confirme importanta tavitelor de portbagaj in ce priveste protectia portbagajului impotriva uzurii sau de eventuale deteriorari.

Daca o sa aveti nevoie de informatii suplimentare echipa autokomfort.ro va sta la dispozitie cu placere.

Autokomfort.ro
Plus de calitate si confort!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *